Waarom Djeco?

We weten het nog als de dag van gisteren. In 2017 openden we onze speelgoedwinkel. We wisten meteen dat in onze collectie één merk niet mocht ontbreken. Dat was natuurlijk Djeco. Vanaf het eerste moment dat we het speelgoed van dit geweldige Franse merk zagen, waren wij verliefd. We kenden geen enkel ander merk dat zulke mooi en verantwoord speelgoed wist te maken als Djeco. En we kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen. Omdat we dit prachtige houten speelgoed niet alleen met Friesland willen delen maar met heel Nederland zijn we deze website begonnen.

Wij zijn Meral en Floris, en we zijn gek op speelgoed. Op goed en mooi speelgoed om precies te zijn. Het is belangrijk, vinden wij, om te noemen dat we niet alleen professionele ervaring hebben met speelgoed, maar dat we zelf ook kinderen hebben die natuurlijk supergraag spelen! We weten zeker dat het Djeco speelgoed geschikt is voor kinderen, gewoon, omdat we en onze kinderen het getest hebben! Wij horen en zien om ons heen alleen maar kinderen die enorm gelukkig zijn met hun Djeco cadeautjes. En daar worden wij dan weer heel blij van! Zo blij dat we dus een website speciaal voor ons favoriete Franse merk hebben gestart. Welkom bij World of Djeco!

Djeco van Houten Letters

Verantwoord & veilig


Maar waarom zou je dan kiezen voor Djeco? Wij kwamen er al heel snel achter dat Djeco een aantal hele grote voordelen heeft. Wat we al meteen merkten, was hoe mooi alles eruit ziet. Djeco werkt met een heel team van ontwerpers en kunstenaars. Dit zorgt er niet alleen voor dat al het speelgoed, spellen en puzzels van Djeco er verzorgd en prachtig uitzien, maar ook dat het merk een heel eigen karakter heeft. Als Djeco iets ontwerpt kun je er vanuit gaan dat er goed over nagedacht is. Al het speelgoed is verantwoord, veilig en passend voor de leeftijd waarvoor het ontworpen is. Babyspeelgoed is bijvoorbeeld helemaal veilig, zonder kleine onderdelen, gemakkelijk schoon te maken en het sluit altijd aan bij de ontwikkelingsfase van een kind!

Duurzaam


Hadden we al gezegd dat de materiaalkeuze heel belangrijk is? Djeco maakt vooral prachtig houten speelgoed. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout en karton. Beter voor het milieu en het ziet er natuurlijk mooi uit! Daarnaast gebruikt Djeco steeds minder overbodig plastic, zo stoppen ze bijvoorbeeld met het sealen van verpakkingen.
En Djeco is heel betaalbaar! Zoek je een klein cadeautje? Heb je een minder groot budget? Met Djeco speelgoed kun je altijd slagen.


De voordelen van Djeco zijn voor ons heel erg groot. Misschien ben je zelf ook overtuigd. Om je verder te helpen, en meer informatie te geven zullen we steeds meer blogs online zetten. We gaan je tips geven over verschillende soorten spelletjes. We zullen je op weg helpen in de wereld van babyspeelgoed en kraamcadeautjes. En uiteraard zullen we je op de hoogte houden van alle nieuwtjes rondom Djeco. Hou ons blog goed in de gaten, want we zullen nog veel meer onderwerpen gaan behandelen. Omdat we gek zijn op Djeco, en er heel erg graag over praten, maar ook omdat we jullie op de hoogte willen houden en goed advies willen geven. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogartikelen en uitleg videos? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!


1 gedachte over “Waarom Djeco?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Winkelwagen