Spellenabonnement

Wat zijn er toch veel mooie spellen te krijgen! In de afgelopen maanden is spelletjes spelen samen steeds populairder geworden, een pluspuntje van corona wat ons betreft! Spelletjes spelen samen zorgt voor verbinding, vermaak en echt even tijd samen met je gezin. Hoe leuk is het om je weekend te starten samen als gezin, met een avondje gezelligheid om het weekend in te luiden en te vieren. 

En het liefst zou je natuurlijk alle spellen willen proberen. Sfinx heeft de oplossing; elke maand  nieuwe spellen mee naar huis. Elke maand nieuwe spellen ontdekken en spelen. Niet alleen leuk voor jou als ouder, maar jouw kind(eren) kunnen wekelijks op spellenreis om nieuwe dingen te ontdekken. Neem ze elke maand mee om nieuwe spellen uit te kiezen, of kom lekker zelf rondsneupen in onze uitgebreide collectie!

Wat krijg je?

Je krijgt toegang tot onze uitgebreide spellencollectie! Je kunt spellen dus echt gaan proberen, zonder daarvoor een nieuw spel aan te moeten schaffen. Dat kost vaak toch een hoop geld en het is vaak nog afwachten of het wel in de smaak valt (natuurlijk kunnen wij wel goede aanbevelingen doen).

Elke maand krijg je van ons 10 munten uitgereikt, die je kunt inwisselen voor leuke bordspellen! Elk spel heeft natuurlijk zijn eigen waarde. De spellen kies je in de winkel en wij stoppen ze voor je in je eigen persoonlijke luxe spellenkist. Uiteraard helpen we jou kiezen en zorgen we dat de spellen helemaal aansluiten bij jullie wensen. Ja, klopt, je krijgt van ons je eigen spellenkist (die je gewoon altijd mag houden). Je mag voor een waarde van 5 munten tegelijkertijd aan spellen in huis hebben. Dat betekent dus dat je 2 keer per maand spellen kan kiezen! Mocht het spel dat je graag wil huren al verhuurd zijn, reserveren we hem graag voor je!

 Ohja! Je krijgt ook nog korting als je het geleende spel vervolgens in de winkel koopt. 20% korting om precies te zijn! Super toch? Want als jij of jouw kind eenmaal een favoriet spel heeft gespeeld, dan wil je natuurlijk dat ze ervan kunnen blijven genieten.

Benieuwd naar welke spellen we allemaal hebben in de collectie? Hier een klein inkijkje, in de winkel zijn alle titels te bekijken en natuurlijk kan je ons ook altijd een berichtje sturen mocht je een specifieke vraag hebben!

Wat zijn de regels?

Je sluit een abonnement af voor minstens  3 maanden. Na deze tijd is het natuurlijk altijd opzegbaar, dit geldt voor de eerst volgende maand dus de maand waarin je zit kan je nog de hele maand spellen lenen. De kosten zijn €14,99 per maand. Dat is een fractie van de prijs dat een spel kost als je het aanschaft. We vragen een borg van €40 (om ervoor te zorgen dat spellen netjes terug komen). En na het invullen van je gegevens en contactinformatie gaan we je kist en munten gereed maken. De spellen kun je steeds in de winkel kiezen en meenemen. 

Waar kun je je opgeven?

Kom eens langs bij ons in de winkel! Wij bieden professioneel advies en denken graag mee. Natuurlijk kun je ook via email of app/telefoon contact opnemen. Je krijgt bij ons niet alleen de spellen, maar we bieden je een volledig advies. En kom je samen naar de winkel, dan kunnen jullie samen alvast kijken welke spellen jullie de komende maanden allemaal willen spelen! Zo wordt winkelen met je kind(eren) een ware beleving met heel veel fun en kan je altijd wat mee naar huis nemen.

Wil je je alvast online aanmelden? Dan kan dat via deze link:
Bij de eerste keer spellen ophalen in de winkel zullen we dan vragen een borg van €40,- te betalen, deze krijg je natuurlijk gewoon terug als alles netjes terugkomt!

https://sfinxspellen.plugandpay.nl/checkout/spellenabonnement

Winkelwagen